Vi hjälper er att hitta de bästa lösningarna för just ert bröllop

Bröllops limousiner

Bröllopsdagen är för många den absolut viktigaste dagen i livet. Denna dag ingår två personer äktenskap och lovar varandra evig kärlek. Det är en stor dag som firas med båda parternas släkt och vänner. Det är ofta mycket förberedelser som ligger bakom ett bröllop och bröllopsparet vill såklart att denna dag ska bli så bra som möjligt. Att hyra en limousine till bröllopet är ett sätt att sätta guldkant på den stora dagen. Färdas med stil och elegans på er bröllopsdag. Att åka limousine är en speciell och minnesvärd känsla, vilket passar utmärkt på bröllopet. Om det är någon dag ni ska unna er en lyxig limo så är det denna speciella dag!

Vi har flera olika limousiner, vilket gör att vi kan skräddarsy upplevelsen efter era önskemål. Många brudpar väljer att åka limousine själva för att fira deras första stund som äkta makar. Detta kan exempelvis ske direkt efter vigseln. Antingen kan ni åka en tur i området eller så kan limousinen transportera er från vigselplatsen till bröllopsmottagningen. Självklart finns våra barer och champagnekylar tillgängliga under hela resan så att de nygifta kan njuta av ett glas champagne i limousinen. Om ni vill ha en stund för er själva innan bröllopsfestligheterna börjar är en limousine ett utmärkt alternativ. Många kunder väljer även att hyra en limousine till brudparet efter bröllopsfesten som transport till hotellet. 

Vid bröllop är det även många som önskar att åka limousine med den närmaste familjen. Detta är ett trevligt sätt att sammanfoga släkten från båda sidorna. Att åka runt i området med en limousine, umgås och dricka champagne är ett härligt sätt att fira både familjerna och brudparet. Det är även ett bra tillfälle att åka till olika platser i området för att ta vackra fotografier av brudparet samt med båda familjerna. Möjligheterna är oändliga och våra professionella chaufförer kan ta er till de platser ni önskar. De är mycket punktliga och står redo för att ta er till kyrkan, bröllopsfesten och bröllopsnatten. Med en limousine kommer bröllopet garanterat att bli en dag utöver de vanliga!