Rulla upp till festen med dina kompisar i en riktigt fin limousin, vi har bilar för alla event.

Ska ni på fest? Vi löser skjutsen dit

Fyller du jämt och vill fira med vännerna? Vill du bjuda medarbetarna på en oförglömlig kickoff? Då rekommenderar vi att du hyr en elegant limo hos oss. En limousine är ett perfekt sätt att göra något annorlunda på födelsedagen eller på firmafesten. En limousine ger alltid festlig stämning oavsett vad det är ni ska fira. Vi arrangerar limousineturer för födelsedagsfesten, kräftskivan, jubileum, bröllop, företagsfesten och mycket mer. Kanske är du och kompisgänget sugna på en rolig och annorlunda kväll? En limo kommer alltid att förhöja feststämningen.

Vi gillar att göra det lilla extra

Våra lyxiga limousiner är utrustade med allt du behöver för den perfekta festen. Här finns flera champagne- och whiskybarer med lyxiga glas. Om ni önskar kan ni ta mer er egen dryck. I bilen finns en champagnekyl som garanterar att ni alltid har iskallt bubbel nära till hands under turen. Bilarnas ljudsystem med surroundljud gör att ni kan spela favoritlåtarna i bilen och festa loss. Ljuseffekterna förstärker feststämningen och kan anpassas efter era önskemål. De rymliga och bekväma sätena är strategiskt placerade så att alla i sällskapet kan prata och umgås med varandra. Vi har flera olika limousiner som rymmer 7-14 personer.

Något utöver det vanliga

Oavsett anledning och tema passar våra limousiner till festen. Ni kan välja att åka runt och festa i limon i ett par timmar eller så kan ni hyra limousinen för att ta er till er slutdestination. Om det är ett födelsedagskalas eller en jubileumsfest är det en utmärkt idé att överraska jubilaren med en tur i en limousine på väg till festen. Detta är särskilt passande när det är en överraskningsfest. En limousine kommer garanterat att öka förväntningarna och feststämningen på nolltid. Det är möjligt att hyra våra bilar för längre och kortare turer. Om du har några särskilda önskemål till festen är ni varmt välkomna att kontakta oss. Vi är experter på att skräddarsy limousineturer efter våra kunders önskemål. Vi garanterar att festen blir ett minne för livet med en åktur i limousinen!