Vi fixar limousinen för extra effekt vid er filminspelning

Filminspelning limousine

Åk med våra limousiner och känn dig som en riktig filmstjärna! Vi på Limo Helsingborg erbjuder transport av högsta kvalitet. Med våra bekväma och lyxiga limousiner reser du första klass på vägarna. Detta lämpar sig särskilt väl vid filminspelningar. Våra välutrustade bilar kan användas för inspelning av filmer samt för att transportera filmteamet. Vi är mycket noggranna med kvalitet och service och gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd.

Vi hjälper dig gärna att arrangera en eller flera limousiner till specialarrangemang som filminspelningar och TV-inspelningar. Våra limousiner är utrustade med allt ni behöver för filminspelningen. Här finns musikanläggningar, ljuseffekter och barer. Samtliga limousiner ingår i SLO, Sveriges Limousine Organisation, vilket betyder att bilarna har yrkestrafiktillstånd och är godkända för yrkesmässig persontrafik. Våra professionella chaufförer ingår alltid i priset. Samtliga chaufförer innehar givetvis taxiförarlegitimation. Vi hyr endast ut limousine med chaufför.

Våra limousiner ger det lilla extra till speciella tillfällen. Om ni vill skapa en känsla av lyx och elegans är våra bilar ett mycket bra alternativ. Vi har tre olika limousiner ni kan välja bland. Vår 7,5 meter långa vita Lincoln Town car har plats för upp till sju personer. Vår vita Bentley/Chrysler med svart tak rymmer upp till åtta personer. Om ni letar efter ett riktigt vrålåk rekommenderar vi vår 11,5 meter långa vita Lincoln Town car rymmer upp till 14 personer. Den längsta limousinen ger ett mycket lyxigt intryck, men tänk på att den inte kan köras i trånga villaområden på grund av längden. Vid behov kan vi även ta in fler bilar från våra samarbetskollegor. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen med limousiner för film- eller TV-inspelningen.