De bekväma sätena gör det enkelt att slappna av efter att ha suttit i obekväma flygplatssäten.

Flygtransfer limousine

Boka en trygg, lyxig och bekväm flygtransfer med en limousine från oss. Vi kör regelbundet från Sturup, Kastrup och mindre flygplatser i södra Sverige och tar er till den destination ni önskar. Med en förbokad limousine från flygplatsen försäkrar du dig om att flygtransfern blir behaglig och problemfri. Du slipper stressen att släpa runt på bagage och hitta en taxi. Med en lyxig limousine tar du dig smidigt dörr till dörr.

Från dörr till dörr

Samtliga limousiner hos Limo Helsingborg är utrustade med allt som behövs för en professionell och bekväm transport. Här finns en bar med kylda drycker, vilket uppskattas efter en lång flygresa. De bekväma sätena gör det enkelt att slappna av efter att ha suttit i obekväma flygplatssäten. Ljuset och ljudet i bilen kan anpassas efter behov. Våra professionella chaufförer är alltid diskret klädda och ser till så att kundens önskemål alltid kommer i första hand. De är mycket punktliga och är på plats på flygplatsen när planet anländer. Våra chaufförer strävar alltid efter att göra upplevelsen till något utöver det vanliga.

Limoservice från flygplatsen är ett bra sätt att visa kunderna ert uppskattande. Om ni önskar kan vi se till att chauffören kör en viss sträcka från flygplatsen och visar upp viktiga landmärken. Vi uppfyller alla önskemål ni har när det kommer till limousineservice i Skåne och södra Sverige. Att åka limousine till eller från flygplatsen är också ett utmärkt sätt att ta vara på tiden. Varför inte börja företagsmötet redan i flygtransfern om tiden är knapp? Våra limousiner lämpar sig väl för företagsmöten. Den eleganta och diskreta inredningen ger en känsla av framgång. Barerna ger tillgång till drinkar och andra förfriskningar, vilket gör att ni kan avhandla affärsmötet i limousinen. Hör av dig till oss så skapar vi en flygtransfer med en limousine efter dina önskemål.