Vill du också lyxa till dina event, tveka inte att höra av dig till oss och låt oss gör din dag extra speciell

Om oss på limo helsingborg

Limo Helsingborg erbjuder uthyrning av limousiner i södra Sverige. Förgyll festen, balen eller transporten till konferensen med ett riktigt lyxåk. Ett perfekt sätt att starta redan på vägen.

Våra bilar är fullt utrustade med barer, Spotify, ljuseffekter och musikanläggningar och garanterar en lyxig tur till resmålet. Ni bestämmer själva om ni vill ha en mer avslappnad tur till avlämningsstället eller om ni vill börja festen redan i bilen.

Vi har fyra olika limousiner för att passa just dina behov. Våra bilar tar mellan 8-14 personer. Vänligen läs mer om bilarna under prislista för att hitta den perfekta limousinen att hyra för just er.

Event vi tillhandahåller

Att hyra en limousine kan du göra till alla slags event där du börjar resan på bilvägen. Våra vanligaste uthyrningar sker till studentbalen, jubileumsfester, bröllop, svensexa / möhippa, flygtransfer och till konferenser eller mässor.

En limousine är det perfekta sättet att starta dagen eller kvällen på då ni får möjlighet att umgås på ett annat sätt än i en vanlig bil. Ni sitter mer öppet mot varandra och kan även utnyttja baren om det önskas.

Våra bilar finns även tillgängliga för filminspelningar.

Taxameter

Taxametern börjar från upphämtningsplatsen fram till avlämningsplatsen. Detta innebär alltså att du inte behöver betala någon taxameter innan ni blir upphämtade och festen i limousine startar. Vänligen se fullständig prislista för våra olika limousiner här.
För att få ett personligt kostnadsförslag rekommenderar vi dock att ni hör av er direkt till oss med er förfrågan angående hyrning av limousine.

I priset ingår även glas samt städning efter er åktur.

Kontakta oss

Kontakta oss på info@limohelsingborg.se för att få ett prisförslag samt bokning. Vi reserverar oss för fullbokning, först till kvarn gäller vid hyrning av limousine.
Vänligen notera att vår högsäsong är under sommaren och trycket på bokning ofta är högt.

Vi ser fram emot att få förgylla er nästa åktur!