Vi hjälper er med allt från stora till små event, hos oss har vi limousiner för alla sällskap.

Vi fixar limousinen till ert företagsevent

Boka en limousine till mässor och specialarrangemang hos oss på Limo Helsingborg. Mässor och andra företagsevent kan vara relativt standardiserade där alla utställare ser likadana ut. Att hyra en limousine kommer definitivt göra att ni står ut ur mängden. En limo associeras ofta med lyx och framgång, vilket passar utmärkt i företagssammanhang. Vi erbjuder resor med våra limousiner till tillfällen som kräver det lilla extra. Våra limousiner tar er till mässan och andra event.

Vill du skämma bort din personal? Överraska dem med en extra lyxig transfer till ert event​

En limo till företagsfesten är ett utmärkt val oavsett om ni vill imponera på eventuella kunder eller ge medarbetarna en kul upplevelse. Det passar även perfekt om ni vill bjuda speciella kunder eller gäster på en lyxig transport till mässan. En professionell och erfaren chaufför ingår alltid i priset när du hyr limousine hos oss. Våra chaufförer är diskret klädda och mycket punktliga. De är lyhörda inför kundernas önskemål och gör alltid sitt yttersta för att göra resan mycket minnesvärd och professionell.

Sätt guldkant på ert event

Samtliga limousiner är inredda med stil och klass, vilket passar för affärsrelaterade resor. Vi kan skräddarsy resan efter kundernas önskemål, bland annat med hjälp av bilarnas belysning och högkvalitativa ljussystem. Vi strävar alltid efter att göra upplevelsen till mer än en resa. Inga önskningar är för stora eller för små. Kontakta oss så hjälper vi till att ta fram ett kostnadsförslag som avser just ditt behöv. Vi skräddarsyr bokningarna efter kundernas önskemål och gör limousineturen oförglömlig!