Bubbel, skratt, bästa vännerna och en lyxig bil - vad mer behövs?

LIMOUSINE FÖR MÖHIPPAN

Att åka limousine med tjejgänget på möhippan är en given succé. Bubbel, skratt, bästa vännerna och en lyxig bil – vad mer behövs? Sätt extra glans på möhippan med tjejgänget. En av våra proffsiga chaufförer hämtar upp er och kör er till er önskade destination. Under turen kan ni lyssna på favoritlåtarna, leka lekar, ha musikquiz och förfesta. Sätt bubblet i champagnekylaren som finns i limousinen och njut av en kul möhippa tillsammans med bästa vännerna!

Fullt schema under möhippan? Vi tar er dit både säkert och lyxigt

I våra fullt utrustade limousiner finns allt ni behöver för en lyckad möhippa. Bilarna är rymliga och bekväma, vilket hjälper er att snabbt komma i rätt stämning. Beroende på storleken på sällskapet erbjuder vi olika bilar. Alla är eleganta och lyxigt utrustade med champagne- och whiskybar, ljuseffekter, surroundljud och LCD-skärmar. Det finns glas i bilarna och ni kan ta med er den dryck ni önskar. Om ni har några frågor eller funderingar kan ni kontakta oss så hjälper vi till att fixa den bästa möhippan.

 

Vi ger er en förstklassig service

Med en limousine ger ni möhippan lite extra lyx och elegans som bruden sent kommer allt glömma. Vi är måna om att våra kunder ska bli mycket nöjda och lägger därför extra stor vikt på service. Om ni har några speciella önskemål så ordnar vi det. Ni kan välja att åka runt ett par timmar eller åka till en viss destination. Att anlända till en restaurang eller klubb med en limousine är något utöver det vanliga. Vi fixar transporten och ni kan slappna av och njuta av möhippan. Våra utrustade limousiner kommer att hjälpa er att behålla feststämningen hela vägen från början till slutdestination. Bilarna har en minimidebitering, startkostnad och därefter en taxameter per påbörjad timme. Det är alltid möjligt att skräddarsy limousineturen efter era specifika önskemål. Kontakta oss så berätta vi mer!