Fira studentens glada dagar med oss

vi har limousiner för student och bal

Studenten sker bara en gång i livet och då gäller det att fira ordentligt! Inget ger en sådan speciell känsla som att glida in på studentbalen i en limousine med bästa kompisarna. Studenten markerar ett vägskäl i livet. Efter studenten skiljs många av vännerna åt och gör olika saker i livet. Vissa börjar jobba, andra börjar plugga på en ny ort och några reser jorden runt. Detta kan vara sista tillfället när klasskompisarna kan samlas och fira tillsammans. Studentdagen firas ofta med familj, men studentbalen är till för att firas med vänner från skolan. Hyr en limousine och gör storstilad entré på den viktiga studentbalen. Det kommer garanterat att göra denna kväll till en oförglömlig afton.

En dag att minnas

Imponera på klasskompisarna och kom till balen i en elegant limousine. I USA har det länge varit ett måste att åka limousine till studentbalen. I Sverige har den här amerikanska traditionen slagit igenom stort på sistone. Ni kommer att känna er som filmstjärnor när ni stiger ur limousinen i era vackra balkläder. En vacker balklänning eller smoking kräver ett lika stiligt transportmedel. En stor fördel med att åka limousine till balen är att firandet blir längre. Ni börjar förfesten redan i limon på väg dit. Vägen till balen kommer att vara full av glädje, champagne, musik och skratt med goda vänner. Sofforna i våra limousiner är strategiskt placerade så att sällskapet kan umgås på bästa sätt.

Fira med klass

Vi har flera olika limousiner med barer, musikanläggningar, ljuseffekter, champagnekylar och glas. Här finns allt ni behöver inför studenten och balen. På sommaren är limousinerna även utrustade med kromade fälgar, vilket förstärker det lyxiga intrycket. En limo med de bästa vännerna kommer att göra studenten till en extra minnesvärd kväll. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta den bästa limousinen för dig och ditt sällskap när ni ska fira.

Vi vill göra era sista dagar som studenter oförglömliga

Kontakta oss på info@limohelsingborg.se för att få ett prisförslag samt bokning. Vi reserverar oss för fullbokning, först till kvarn gäller vid hyrning av limousine.
Vänligen notera att vår högsäsong är under sommaren och trycket på bokning ofta är högt.

Vi ser fram emot att få förgylla er nästa åktur!