Gör brudgummens svensexa oförglömlig med en lyxig limousine på den specialla dagen

Limousin för svensexan

Dra ihop kompisgänget och överraska brudgummen med en tur i en limousine. Detta är sista kvällen han är ogift så se därför till att göra något speciellt. Att festa med kompisgänget i en lyxig limo kommer garanterat att göra honom glad. Resten av gänget kommer dessutom också att ha en riktigt kul stund. Lek lekar, snacka om livet eller kom i rätt feststämning. En limousine kommer alltid att göra svensexan till något utöver det vanliga. Möjligheterna är oändliga.

Att göra entré i en limo med grabbarna kommer definitivt att vara en minnesvärd upplevelse

Våra limousiner är utrustade med allt som behövs för att skapa den perfekta förfesten. Ljudsystem, LCD-skärmar och ljuseffekter gör att ni kommer i rätt stämning. Bilarna innehåller lyxiga glas och champagnekylar. Allt ni behöver göra är att ta med er egen dryck och fylla barerna i limousinen. Många väljer att ha förfest i limousinen på väg till restaurangen, baren eller klubben.

Mer att göra!

Många av våra kunder väljer också att bara åka runt i limousinen i ett par timmar. Här finns alla bekvämligheter, vilket gör att många väljer att festa i flera timmar i limon. Vi har flera olika limousiner med plats för 7-14 gäster. Bilarna har en minimidebitering, startkostnad och därefter en taxameter per påbörjad timme. En erfaren chaufför ingår alltid i våra priser. Kontakta oss så hjälper vi er att skräddarsy den bästa svensexan. Allt är möjligt för dina önskemål!